Промоутер британського супертяга Дерека Чісори - Девід Хей поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку свого клієнта проти українця Олександра Усика.

Своїми думками Девід Хей поділився в інтерв'ю Boxing 24/7

За словами Хея, в перенесенні поєдинку є позитивні моменти для Чісори - у британського боксера буде більше часу на підготовку до цього бою.

"Перенесення цього поєдинку розчаровує нас. Але є і позитивні моменти - чим пізніше відбудеться бій, тим краще підготуватися до нього Дерек. Потрібно розуміти, що Чісора буде боксувати з суперником, який, ймовірно, є найкращим в світі серед великих боксерів. Багато хто зараховує Усика в п'ятірку найкращих боксерів незалежно від вагової категорії", - визнав промоутер.

Усик і Чесора, фото: Matchroom Boxing via Twitter

Девід Хей також прокоментував перший бій Усика в суперважкій вазі з Візерспуном. Промоутер зазначив, що Чазз Візерспун майже не готувався до того бою, тому Олександр Усик його "знищив".

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Зараз Олександр виступає в суперважкій вазі, він вже встиг провести в цьому дивізіоні один бій. Не думаю, що Усик зміг шокувати світ, перемігши Чазз Уїзерспуна, але він достроково зупинив його. Чісора не схожий на Уїзерспуна. Чазз майже не готувався до того бою, тому Олександр його знищив", - зазначив Девід Хей.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олександр Усик і Дерек Чісора провели першу битву поглядів

Як повідомляв портал Знай.ua, британський промоутер Усика Едді Хірн вважає, що Чісора дуже небезпечний суперник для українця

Також Знай.ua писав, промоутер назвал новую дату бою Усик - Чисора