Через пандемію коронавіруса, всі футбольні єврокубки були зупинені на невизначений термін. Ліга Чемпіонів і Ліга Європи зупинилися на стадії 1/8 фіналу. Довгий час не було визначеності щодо того, чи будуть відновлювати турніри. Нарешті, УЄФА винесла вердикт щодо Ліги Європи – цього турніру бути. Щоправда, в нестандартному форматі.

УЄФА призупинив Лігу чемпіонів і Лігу Європи, Getty Images

Європейська асоціація футболу заявила, що всі матчі, починаючи з 1/4 фіналу, пройдуть в Німеччині. Починаючи з чвертьфіналу, ЛЕ перетворюється в міні-турнір, який пройде в Кельні, Дуйсбурзі, Дюссельдорфі і Гельзенкірхені. Формат також буде змінено. Зокрема, замість двох матчів команди будуть грати тільки по одному, з додатковим часом і серією післяматчевих пенальті у випадку нічиєї.

Проте Ліга Європи була припинена на стадії 1/8 фіналу, і УЄФА не оголосило, як буде догравати цю стадію. Пройшли тільки перші матчі залишилося зіграти матчі. На цій стадії грає і представник України. Донецький "Шахтар" у першому матчі на виїзді обіграв Вольфсбург з рахунком 2:1. Українській команді належить зіграти ще домашній поєдинок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Нагадаємо, екс-динамівець Алієв одягнув футболку "Шахтаря" і попросився на роботу, - "Я б не відмовився".

Також Знай.uа писав, напав на вболівальника - півзахисникові Тоттенхема висунули звинувачення.