Маленькими кроками великий спорт потроху повертається до звичного ритму, після коронавірусної паузи. Однак поки без вболівальників на трибунах. У цьому плані українському фанату дійсно не вистачає тих емоцій, які можна випробувати на трибунах стадіону під час футбольного матчу.

Тим не менш, за прогнозами медиків і фахівців, не так вже й багато часу залишилося до того, коли люди знову зможуть повернутися на стадіони, щоб наживо спостерігати за своїми улюбленими командами. Особливо чоловіки сумують за панночкам, які можуть додати пікантності просто під час напруженого матчу.

Багато хто пам'ятає, як на поле вибігали дівчата з пишними формами і зухвалими планами, яких потім скручували стюарти і виносили за межі стадіону. Саме тому ми пропонуємо нашим читачам згадати "Топ найсоковитих фанаток, які вибігали на поле", який з'явився на YouTube-каналі "ФОЛСТЕН".

"Привіт, друзі! У своєму новому відео Фолстен підніме тему, яка вам точно сподобається – оголених або напівоголени дівчат-стрікерів. Всі пам'ятають Кінсі Воланськи і її забіг у фіналі Ліги чемпіонів Ліверпуль – Тоттенхем, але і до неї були вдалі і не дуже спроби прориву на поле.", - повідомляють автори публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Нагадаємо, прийомна донька Потапа засвітила недитячі форми в коротенькому топі.

Як повідомляв Знай.uа Тіна Кароль блиснула соковитим декольте перед Педаном та Кухар - цукерочка.

Знай.uа писав, прийомна донька Потапа нарешті показала бойфренда.