Як вже могли помітити віддані шанувальники столичного "Динамо" клуб провів перший поєдинок під керівництвом нового тренерського штабу і, власне, нового тренера Мірчі Луческу. Біло-сині розгромили "Верес" з рахунком 3:0.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що гра пройшла на клубній базі "Динамо" у Віті-Литовській. Кияни почали зустріч вельми активно, і вже на шостій хвилині рахунок було відкрито. Після пасу Леднєва з правого флангу Супряга завдав удару з ближньої дистанції з гострого кута. Когут відбив м'яч перед собою, а на добиванні вдало зіграв Дуелунн, який вразив ворота.

Про це відомо завдяки трансляції матчу, яку вів YouTube-канал київського клубу.

Динамівці на 16-й хвилині забили другий м'яч. Шепелєв закинув м'яч на центрфорварда з половини поля динамівців. Голкіпер "Вереса" пішов на перехоплення, проте проскочив повз м'яч, і Супряга завів у порожні ворота. "Біло-сині" повністю домінували на полі.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

У перерві Мірча Луческу замінив більшу частину стартового складу. Малюнок гри не змінився - динамівці більше контролювали м'яч, частіше атакували. На стартових хвилинах тайму суперники не за правилами зупинили прорив Цитаїшвілі поблизу штрафного майданчика. Стандарт взявся виконувати де Пена, але з його ударом в ближній кут воротар впорався.

Проте вже через кілька хвилин у ворота "Вереса" влетів третій гол. Сидорчук віддав врозріз на Цитаїшвілі, той навісив у центр штрафного майданчика, куди набіг де Пена і головою переправив м'яч у сітку.

У середині тайму у складі "біло-синіх" відбулося ще кілька замін. "Динамо" продовжувало володіти ініціативою і контролювати м'яч, атакуючи широко і різноманітно. Хороший шанс оформити дубль мав де Пена, який бив після перехоплення і передачі Соля, проте гравець "Вереса" вибив м'яч з порожніх воріт.

Виходив на побачення з голкіпером Вантух, проте не реалізував цей момент. Динамівці могли вигравати з ще більшим рахунком, але й без того завершили гру з розгромним рахунком – 3:0.

Голи: Дуелунн (6), Супряга (16), де Пена (52)

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, з "Динамо" до "Шахтаря": нова дівчина Валерія Бондаря - колишня Влада Супряги.

Як повідомляв Знай.uа, нападник Динамо одружився на дівчині-красуні, вболівальники ніяк не намилуються.

Знай.uа писав, українську чемпіонку Європи дискваліфікували через допінг - анульовано всі результати і грошові винагороди.