Англійський футболіст, захисник" Манчестер Юнайтед " Гаррі Магуайр влип у міжнародний скандал. Гравець був затриманий поліцією Греції за дві бійки і спробу підкупу полісменів. Сам футболіст всі звинувачення заперечує, і вважає, що його затримали незаслужено.

Історія почалася з бійки в місті Міконос. Група з трьох британців, в числі яких був і футболіст "Манчестер Юнайтед", побилася з місцевими жителями. Після прибуття поліції, британці почали ображати копів. Один з британської Трійці замахнувся на поліцейського, в результаті чого спалахнула бійка британців з копами. Полісмени заявили, що всі затримані чинили серйозний опір. Двоє поліцейських отримали забої в бійці. Представник поліції заявив, що всі обвинувачені постануть перед окружним судом округу Сірос.

Однак на цьому історія не закінчилася. Після того як британців доставили до відділку, він запропонував поліцейським хабар, щоб компанію відпустили. Тепер доведеться відповідати перед судом і за це. Сам Магуайр відмовляється визнавати свою провину. Представники "Манчестер Юнайтед" заявили, що отримали повідомлення і стежать за ситуацією, а також знаходяться в постійному контакті з футболістом і владою Греції.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко вибачився перед уболівальниками за своє видалення в матчі 25-го туру АПЛ з "Тоттенхемом" (0:2).

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", арбітражна палата інстанції УЄФА з фінансового контролю клубів прийняла рішення про дискваліфікацію англійського футбольного клубу" Манчестер Сіті " від участі в єврокубках на 2 роки.