Російський боєць змішаних бойових мистецтв Хабіб Нурмагомедов втретє успішно захистив чемпіонський титул UFC у легкій ваговій категорії проти американця Джастіна Гетжі. Раніше відібрати пояс намагалися ел Яквінт, Конор Макгрегор і Дастін Пор'є.

Читайте Знай в Google News!

Нурмагомедов вважається непереможеним, так як на його рахунку 29 поєдинків і всі з них були завершені перемогою росіянина. Цього року він посідає другий рядок офіційного рейтингу UFC серед кращих бійців незалежно від вагової категорії і після поєдинку проти Гетжі просив, щоб його поставили на перше місце, бо він, за його словами, цього заслужив.

Він задушив американця в другому раунді і не відразу відреагував на те, що Гетжі стукав по ньому кілька разів (фіксуючи здачу). 24 жовтня, на Бійцівському острові в Абу-Дабі, ОАЕ, де проходило протистояння, Хабіб Нурмагомедов заявив про завершення кар'єри заради матері, яка просила не виступати проти батька, який загинув 3 липня 2020 року в Москві від ускладнень на тлі коронавірусу.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Показати ще

Відразу після завершення раунду і перемоги, Хабіб схилився до рингу і не зумів стримати сліз через втрату батька. Він має намір більше приділяти часу мамі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Нурмагомедов - Гэтжи: анонс головного поєдинку UFC 254, і де дивитися бій.

Як повідомляв "Знай.ua", Ломаченко після бою з Лопесом ліг під ніж хірурга-12 раундів практично з однією рукою: "Відколов шматок..."

Знай.ua писав, Усик розмахався кулаками на братів Кличко: "Я обох..."