Дружина президента України Володимира Зеленського Олена відвідала презентацію проекту "Почуй мене", який був створений для людей з порушенням слуху за інціативою Міністерства соціальної політики України у співпраці з ГО "Громадський рух "Соціальна єдність".

"Його мета – дати можливість людям з порушеннями слуху, яких в Україні близько двох мільйонів, зручно звертатися по послуги до органів державної влади. Для цього Мінсоцполітики запустило гарячу лінію за номером 1539, на якій можна скористатися послугою сурдоперекладача", - написала перша леді країни в Instagram.

Олена Зеленська, фото з Instagram

Зеленська підкреслила, що це важливий крок у напрямку розвитку безбар'єрності. Проект дає можливість як мінімум 400 тисячам людей в Україні, які спілкуються жестовою мовою, отримувати необхідні державні послуги.

"Дякую колегам за запрошення та за те, що стала свідком тестового дзвінка з сурдоперекладом", - додала дружина президента.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, Олена Зеленська терміново звернулася до українців, часу залишилося мало.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Зеленська приготувала школярам корисне і смачне меню: діти куштували самі.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська поділилася четвертою безбар'єрною історією. Так, перша леді України розмістила в соцмережі семихвилинне відео, в якому розказано багато важливих думок про безбар'єрність.