У церкві рибальського села Бертонпорт, де проживає близько 300 чоловік, під час онлайн-трансляції богослужіння в церкві отець Пет включив реп-пісню "Young Prophet" після слів "Во ім'я отця і сина".

Відео було опубліковано британським таблоїдом Daily Mail. Через кілька секунд священнослужитель все ж вимкнув музику загиблого в квітні 2020 року англійського репера Black The Ripper, чий псевдонім при перекладі означає - "Чорний Різник".

При цьому він жартома зазначив: "У будь-якому випадку радий вас усіх бачити. Сподіваюся, це не вплинуло на чийсь кров'яний тиск".

Хтось у коментарях до публікації з цим відео зазначав, що це було найяскравішою подією їхнього дня. Одна жінка додала, що на мить не зрозуміла, де знаходиться, і лише з часом усвідомила, що батько Пет теж вражений.

Дін Уест - Black The Ripper - пішов з життя у віці 32 років від серцевого нападу, будучи прихильником легалізації канабісу у Великобританії.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, хрестити чи ні? Що потрібно знати батькам, перш ніж лити дитині воду на голову. За суворими канонами православного християнського обряду хрестити малюка потрібно на 40-й день після народження.

Як повідомляв "Знай.ua", гей, який вчився на священика, удочерив особливу дитину: "Від неї відмовлялися 20 разів". Після смерті друга чоловік взявся за волонтерство в неапольській церкві.

Знай.ua писав, Ісус Христос з райських гілок з'явився тим, хто кликав його цілу вічність - вимови "Амінь" і чекай благодаті