Популярний український гуморист, резидент студії "Квартал 95", ведучий гумористичного шоу "Ліга сміху" і найкращий друг президента Зеленського Євген Кошовий продовжує радувати шанувальників новими перфомансами. Цього разу Кошовому не сподобалося, як поводиться звичайна стінка.

Так, Євген Кошовий вирішив згадати популярну свого часу рубрику "Жека з вами" і в буквальному сенсі докопався до звичайного щитка з написом "шо 14".

Про це стало відомо завдяки новій Stories Євгена Кошового в мережі Instagram.

Історія Євгена Кошового, скріншот: Instagram

"Шо? А ти шо, а ти шо?",- із загадковим та окличним тоном звернувся до щитка Євген Кошовий. Можна тільки здогадуватися, що насправді підозрював відомий гуморист. Так, на опублікованих кадрах ми окрім Євгена і стінки нікого не бачимо. Далі історія не продовжуэться, даючи глядачам шанс придумати продовження.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Історія Євгена Кошового, скріншот: Instagram

На жаль, в історіях віддані шанувальники не можуть залишати коментарі і ставити лайки. Ми не здивувалися б якщо в коментарях під таким відео почалася справжня буря з думок, де почалися б палкі обговорення міні-сценки. Також робимо припущення, що таким чином знімає діалоги у своїх фільмах легендарний режисер Квентін Тарантіно. Євген знає, з кого потрібно брати приклад.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно актори української студії "Квартал 95" приїхали відвідати українських прикордонників, про що свідчить спільне фото. Відомо, що безліч українських зірок взяли участь у всеукраїнському турі "6992 км Державного Кордону", в якому виступають перед прикордонниками з концертами. Крім відомих виконавців до туру також приєдналися комыки студії "Квартал 95".

Раніше повідомляли, одруженого Євгена Кошового застали з жінкою у військовій формі.

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Ткач та Євген Кошовий з "Кварталу 95" проміняли теплу хату на берці та посмішки героїв на Сході.

Знай.uа писав, "Квартал 95" рвонув на Луганщину підтримати захисників України: "Неможливого не буває".