Відомий телеведучий, вдівець співачки Жанни Фріске і близький друг українського президента Володимира Зеленського Дмитро Шепелєв незважаючи на паузу у творчій діяльності продовжує радувати своїх відданих шанувальників.

Цього разу Дмитро вирішив поспілкуватися з шанувальниками через питання в Stories. Дійшло до того, що телеведучий з сигарою в роті заговорив про вагітність. Оце поворот!

Про це стало відомо завдяки новій Stories Дмитра Шепелєва в мережі Instagram.

Історія Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram

На свіжій історії можна помітити, що Шепелєв відповів підписниці, яка розповіла йому про плани на канікули. Питання від Дмитра звучало так: "Що будете робити на канікулах?". Дівчина йому відповіла так:"Лежатиму в пологовому будинку поки першокласниця моя з татом чекатимуть на нас". Тут Дмитру стало дуже цікаво і він розсипався в побажаннях для своєї шанувальниці: "Татові, приємного очікування, а Вам з малюком удачі і здоров'я!".

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Показати ще

Дмитро Шепелєв, скріншот: YouTube

Також в новій історії можна побачити кадр, на якому телеведучого відобразили в елегантному піджаку, сидячи за столиком. В очі кидається велика кубинська сигара, яку Дмитро затиснув у роті. Також цікаво, що саме на відповідь про вагітність телеведучий опублікував широку голлівудську посмішку.

Раніше повідомляли, колишній Жанни Фріске Шепелєв розтанув перед жінками на 8 березня: "Кохаю".

Як повідомляв Знай.uа, вдівець Фріске Шепелєв зі шкури геть лізе заради нової коханої-мільйонерки: навіть в камеру не дивиться.

Знай.uа писав, вдівець Фріске втік від нареченої з двома "крихітками": "Носа всунув і...".