Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

А нещодавно чоловік знаменитості, ведучий і продюсер Юрій Горбунов поділився радісною новиною - виявляється, він стане учасником нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл" - 36 зірок українського шоу-бізнесу будуть підкорювати українців своїми пародіями.

Так, у другому випуску шоу шоумен збирається пародіювати співачку Тіну Кароль, яка є ведучою проекту разом з репером Потапом. Для жіночного образу Кароль Горбунов приміряв довгу білосніжну сукню, масивний бюстгальтер і високі латексні ботфорти яскраво-червоного кольору, доповнивши вбрання макіяжем з фірмовою червоною помадою Тіни і перукою з золотими локонами.

На офіційній сторінці "Ліпсінк батла" в Instagram з'явився кумедний колаж-порівняння, де і Тіна, і Юрій позують в схожих вбраннях. При цьому стало відомо, що Горбунов побореться за перемогу із зірковим колегою Григорієм Решетником. Кого буде пародіювати Решетник поки залишається загадкою.

"Юрій Горбунов в образі Тіни Кароль на #ліпсінкбатл 🔥

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Стало відомо, що у другому епізоді за звання кращого пародиста змагатимуться ведучий «1+1» Юрій Горбунов та його конкурент-телеведучий – Григорій Решетник.

Юрій перевтілиться у спокусливу Тіну Кароль та у сукні і червоних ботфортах втілить на сцені «Ліпсінк батла» попурі з найяскравіших хітів співачки. Григорій приміряє образ легендарної співачки, ім’я якої глядачі дізнаються вже у суботу."

Раніше "Знай.uа" повідомляв про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, навіть Потап не встояв

Також Катя Осадча показала, як перетворити Новий Рік 2021 на казку з підручних матеріалів

А ще Осадча і Горбунов показали сімейне гніздечко