У 6 випуску " МастерШеф. Професіонали-3 " судді приготували чимало цікавих і складних випробувань для учасників. Однак не всім вдалося з ними впоратися і перейти в наступний тиждень проекту.

За результатами конкурсів у битву чорних потрапили: Неля, Влад, ігор та Руслан. Вони боролися за своє місце в кулінарному проекті, але не всі змогли довести професіоналізм і талант.

Як завдання вони повинні були висушити в дегідраторі раціон на день: сніданок, обід і вечерю. У разі, якщо вони не встигали висушити всі інгредієнти – повинні були їхати додому.

Влад вирішив здивувати суддів гранолою з шоколадом, пастою і батером Чікен масала. Креативний раціон сподобався експертам шоу. Неля вирішила зробити спортивне меню: грибна юшка з кукурудзяною локшиною і курячі фрикадельки з овочами. Вони також дуже сподобалися, особливо Ектору.

Руслан став фаворитом серед учасників битви чорних, бо приготував смачні страви: касідо з овочами, вівсянку з грибами та козячим сиром та картопляні кульки з мітболами.

Популярні новини зараз

Осінніх канікул не буде: школярам доведеться навчатися без перерви на відпочинок

Росія готує потужні масовані удари: під загрозою опиняться три міста

Від білизни до авто – все власним коштом: скільки коштує мобілізуватись 

Залишаться без пенсії: кому можуть зупинити виплати з 1 січня

Показати ще

А ось вразити своєю кулінарною фантазією не вдалося Ігорю. Він приготував борщ і гречану кашу. Вони здалися суддям занадто простими, прісними і непродуманими. Саме він завершив на цій ноті свою участь в шок.

Раніше ми повідомляли, "МастерШеф. Професіонали-3 " випуск 5: хто не впорався з коктейлем і покинув проект.

Як повідомляв "Знай.uа", суддя "Майстер шеф" Ектор Хіменес-Браво загуляв з Осадчою, поки Горбунов не бачить.

Також "Знай.uа" писав, що Марина Собко з " Майстер Шеф. Професіонали-3 " відкрилася після відходу з проекту.