Відома українська співачка, яка на даний момент проживає в Москві, Ані Лорак зачарувала шанувальників новим знімком в мереживній білизні.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що кілька років тому Ані Лорак покинула Україну, щоб долучиться до російського шоу-бізнесу. Зараз співачка активно будує кар'єру в Москві, виховує дочку Софію і пару років тому заявила про нового коханого Єгора Гліба. Варто відзначити, що новий молодий чоловік молодший Кароліни на 14 років, а недавно в мережі з'явилися чутки про їх розставання.

Незважаючи на зайнятість, Ані Лорак приділяє масу часу шанувальникам в Instagram. Вона розповідає їм про майбутні пісні і кліпи і радує відвертими фотографіями. Цього разу так і сталося-співачка опублікувала спокусливий знімок в мереживній білизні.

Пост Ані Лорак в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Кароліна постала в шовковій білій сорочці, яку приспустила з одного плеча, оголивши білизняний комплект з чорного мережива. Образ співачка доповнила безліччю кілець і яскравим макіяжем. Імпровізована зйомка відбувалася у ванній кімнаті, де можна побачити дорогу сантехніку і досить багато простору.

Під фото Ані Лорак написала кілька рядків з нової пісні "Наполовину": "Стань щасливішим, чуєш, але не за всяку ціну, якщо третій зайвий...".

Шанувальники присипали Кароліну масою компліментів в коментарях під фото, а деякі відзначили, що співачка готує для фанатів щось цікаве. У той же час хтось написав, що виконавиця перестала бути на себе схожа.

Нагадаємо, що розбита Ані Лорак натякнула на розставання з молодим бойфрендом: "залишаю в 2020".

Як повідомляв портал Знай.uа, у родині Ані Лорак поповнення: співачка показала 2-місячного малюка Тошеньку.

Також Знай.uа писав, що Ані Лорак зізналася, як пережила зраду колишнього чоловіка Мурата: "розчарування, зради...".