Знаменитий голлівудський актор Джон Траволта не перестає радувати багатомільйонну армію шанувальників крутими публікаціями в Instagram.

Так, цього разу 67-річний зірка "Кримінальне чтиво" і "Бріолін" розмістив на своїй сторінці в соцмережі зворушливу фотографію, на якій він зображений з сином Беном і новим пухнастим вихованцем.

Сім'я виглядає дуже милою і щасливою, видно, що дитина в захваті від кота. Варто зазначити, що в листопаді 2020 року хлопчику виповнилося 10 років.

У підписі до фото Траволта уточнив, що син назвав котика Крістал.

"Нова кішка Бена – Крістал", - йдеться в публікації знаменитості.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Джон Траволта з сином і котом, фото з Instagram

"Привіт, Крістал! Вона красуня", "Крістал знайшла прекрасний дім!", "Щасливий котик", - зазначили в коментарях користувачі соцмережі.

Нагадаємо, 13 липня Джон Траволта повідомив про смерть своєї дружини Келлі. Жінка пішла з життя після двох років боротьби з раком грудей. Їй було 57 років.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джон Траволта розповів про один з найбільш хвилюючих моментів в його житті – танець з принцесою Діаною. Однак цей епізод життя актора оповитий таємницями.

Також портал Знай.uа писав, що на продаж знову виставлять наряд леді Ді. Цього разу на аукціон потрапить знаменита темно-синя оксамитова сукня принцеси Діана, в якому вона танцювала з Джоном Траволтою в Білому домі в 1985 році, а також відвідала кілька значущих заходів.