Популярна українська співачка Злата Огневич (справжнє ім'я Інна Бордюг), часто ділиться з шанувальниками яскравими кадрами зі свого життя і роздумами на різні теми в Instagram.

Цього разу артистка вирішила яскравою фотографією розбавити початок робочого тижня.

"Всім бажаю успішного тижня🌷", - написала Огневич.

На фото Злата позує в бежевій сорочці і блакитному пальто. У променях весняного сонечка на новій фотосесії співачка позує з яскравими акцентами на очах – стрілками, а макіяж виконаний в бежевих відтінках. В руках дівчина тримає букет з жовтих тюльпанів.

При цьому незаміжня Злата тримає під замком своє особисте життя і ніколи не хвалиться подарунками від шанувальників або букетами квітів. Тому і щодо цього букета вона промовчала і залишається тільки здогадуватися, хто подарував дівчині яскраві тюльпани.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

При цьому фанати чекають прем'єри синглу "Always", який днями анонсувала Огневич. Артистка розповіла, що він буде в квітні.

Шанувальники прийшли в захват від нового фото і побажання Огневич і написали безліч компліментів і позитивних відгуків. Вони відзначили красу Огневич, навіть порівняли з ангелом і побажали дівчині легкого понеділка і чудесного тижня.

"Красуня", "Краса", "Спасибі💖і вам,чудовою тижня", " Просто неперевершена❤️", "Дякую і вам легкого понеділка ❤️", " Яка ти гарна, гарної неділі♥️♥️♥️", "найголовніше здоровою", " Чарівна і неперевершена ❤️", " Спасибі! І тобі успіхів!!!!😍 ❤ ️ 🔥 ", "Ви, ангел, і це факт!)) ", "А тобі щастя жіночого!!!", "Доброго дня красива дівчина гарного дня вам", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, улюблениця Ляшка Огневич продемонструвала знамениту позу з "Основного інстинкту".

Як повідомляв "Знай.uа", Злата Огневич у міні-сукні розповіла про жіночу силу.

Також "Знай.uа" писав, що Злата Огневич завила від самотності напередодні 8-го березня.