У середу, 24 березня, на відбірковому турнірі на Чемпіонат світу-2022 року збірна України в Парижі зіграла проти збірної Франції.

Франція - Україна 1:1

Збірна Франції на правах хазяйки спробувала взяти ініціативу в свої руки, проте підопічні Шевченка не поспішали здаватися, періодично підловлюючи команду Дешама на помилках. Першими свій момент змогли реалізувати французи. На 19-й хвилині Антуан Грізманн зміг зловити м'яч на лінії штрафного майданчика і хорошим ударом у дальній кут вивів свою команду вперед.

Команда Андрія Шевченка продовжила шукати шляхи до воріт Льоріса, проте більше голів у першому таймі не було.

На початку другого тайму після пасу Олександра Караваєва, Сергій Сидорчук завдав удару. М'яч влучив у Кімпембе і рикошетом закотився у ворота Льоріса.

Після забитого голу наші перехопили ініціативу і стали тиснути на французів до власних воріт, проте господарі поступово повернулися до гри. Незважаючи на численні спроби збірної Франції знову вийти вперед, українці змогли утримати нічийний рахунок.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Голи: Грізманн (19), Кімпембе (57 автогол)

Франція: Льоріс, Кімпембе, Варан, Люка Ернандес, Павар, Рабьо, Канте, Коман (Дембеле, 64), Жиру (Погба, 63), Мбаппе (Марсьяль, 77), Грізманн.

Україна: Бущан, Караваєв, Миколенко, Матвієнко, Зінченко, Шапаренко (Зубков, 86), Сидорчук (Коваленко, 79), Кривцов, Малиновський, Забарний, Яремчук (Мораес, 73).

відбірковий турнір чемпіонату світу-2022

Нагадаємо, закоханий Зінченко ніжно привітав Владу з річницею: "Найкраща пара на світі".

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка збірної України Степаненко похвалився міцним шлюбом: "Ця дівчинка зробила мене татом..."

Також портал Знай.uа писав, що форвард "Динамо" Артем Бесєдін вдруге став батьком: "Дякую за сина і за доньку".