Одинадцять порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 27 березня.
Про це повідомляє пресштаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook. Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших військовослужбовців із заборонених мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем, стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і протитанкових гранатометів.

Зона ООС, фото: Unian

Обстріли велися біля Шумів, Зайцеве, Луганське, Широкине, Водяного, що на приазов'ї, а також неподалік Авдіївки та селища Славне. Також українські воїни зафіксували проліт БПЛА путінських окупантів з перетином лінії розмежування.
Повідомляється, що завдяки вмілим діям наших захисників, безпілотник був вчасно пригнічений засобами радіоелектронної боротьби (РЕБ). Серед наших військовослужбовців відсутні бойові втрати за минулу добу. Через українську сторону СЦКК продовжують повідомляти про дії збройних формувань РФ представників ОБСЄ.

ООС, facebook.com/pressjfo.news

"Cтаном на 7 годину ранку 28 березня, зафіксовано 3 обстріли з боку російсько-окупаційних військ. Зокрема, поблизу Талаківки та ВОДЯНОГО, що на приазов'ї противник відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Втрат серед захисників Збройних Сил України немає. Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил і дотримуються режиму припинення вогню. Слава Україні!", - йдеться в повідомленні. ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, Україна втратила воїнів ЗСУ на Донбасі: окупанти поплатилися за відібрані життя героїв

Популярні новини зараз

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Гороскоп на тиждень 13-19 травня для всіх знаків Зодіаку: задуми Овнів, успіх Дів та помилки Козорогів

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський терміново звернувся через загибель українських військових: "Не маємо права пробачити"

Знай.ua писав, ВСУ натрапили на схованку військової техніки РФ на Донбасі - масштаби вражають