Відомий український актор Тарас Цимбалюк вирішив порадувати фанаток в соціальній мережі Instagram. Чоловік опублікував на своїй сторінці новий знімок, де продемонстрував свої м'язи.

Таким чином повідомляється, що Тарас Цимбалюк зробив даний знімок в тренажерному залі, мабуть ще до локдауну. Опублікувати вирішив тільки зараз.

Він стоїть боком і тримає важкі гантелі. Видно, як він зосереджений на роботі.

Коментарі під постом, фото: скіншоткриншот

Одягнений актор в шорти і майку чорного кольору. Завдяки тому, що немає рукавів, жіноча частина аудиторії актора може насолодитися його накачаними руками. Не дарма відвідує тренажерку регулярно.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Тарас Цимбалюк, фото: Instagram

Раніше Тарас Цимбалюк вже позував з розстебнутою сорочкою, де продемонстрував своє підтягнуте тіло. Сам чоловік зазначив, що через два тижні тренувань почала проявлятися форма.

Раніше ми повідомляли, Цимбалюк з "Танців з зірками" підкорив голим тілом навіть хлопців. Але зараз Тарас все ж опублікував знімок з розстебнутою сорочкою, завдяки чому можна розглянути прекрасну фігуру актора.

Як повідомляв "Знай.ua", зірка" кріпак " Цимбалюк показав свої інтимні тату. Актор поміркував в Instagram про те, як важливо правильно тренувати своє тіло в спортзалі, звертаючи увагу на індивідуальне сприйняття фізичних вправ.

Також "Знай.ua" писав, що колега Мішиної по кріпосній виявився "шаманом", вчора ніс розбив, сьогодні цілий і неушкоджений.