Актриса "жіночого кварталу" і учасниця Improv Live Show, яке щовівторка показує Новий канал, Ірина Сопонару потрапила в цікаву історію.

"Якось зі мною дуже "оригінально" фліртував хлопець, - розповіла гумористка за лаштунками шоу. - Він підійшов і почав говорити:"Ой, ви знаєте, мені здається, що я вас десь бачив". Я-то почала загравати у відповідь, жартувати. Відповіла: "напевно, уві сні?"А він мені на це:"так, напевно, в кошмарі". Все, завіса".

Ірина Сопонару зізнається, що не обділена чоловічою увагою. Вона часто ходить на побачення, навіть за кордоном. Але найкраще все одно сталося в Україні.

"Саме кльове побачення в моєму житті пройшло в музеї темряви в Києві, - говорить Сопонару. - Ти ніби проживаєш там. Екскурсію, до речі, проводить незрячий гід. Триває все досить довго, але "експірієнс" нереально крутий".

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Одними побаченнями, звичайно, ніколи не обходиться.

"Чоловіки дарують мені абсолютно різні подарунки. Я прихильниця ювелірних виробів, прикрас – - каже учасниця шоу Нового каналу. - Але цікаво, що найцінніший презент отримала від своєї подруги. Це діамантові сережки. Тепер вона той чоловік, з яким я зустрічаюся (сміється)".

Раніше ми повідомляли, переможниця "Від пацанки до панянки" Мазур приготувала шаурму без шкідливих продуктів, рецепт на кожен день

Як повідомляв "Знай.uа", "інопланетяни" зацікавилися милою Кузнєцової з бюстом 15-го розміру, так і кружляють навколо.

Також "Знай.uа" писав, що пацанки не змогли відкрити в собі жіночність і покинули Школу леді, хто не засвоїв важливі уроки.