Леся Нікітюк поділилася болем, втратила найближчу людину

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася болем, розповівши про втрату найближчої людини.

Скріншот: instagram.com/lesia_nikituk

На своїй сторінці в Інстаграмі Леся Нікітюк опублікувала фотографію своєї бабусі, яка померла 25 років тому. Телеведуча розповіла, що оскільки це сталося 1 квітня в День сміху, спочатку ніхто не хотів вірити. Але правда виявилася надзвичайно болючою.

Український боксер Іван Редкач звернувся до шанувальників

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

35-річний Іван Редкач-висхідна зірка світового боксу. Колись українець був вельми успішний на аматорському рівні. Редкач навіть встиг домогтися великого успіху, ставши чемпіоном USBA в легкій вазі (до 61.2 кг) в 2014-му році.

" як можна мене хейтити, довба * б,я ж такий класний 🙏 🏾 🙏 🏾 🙏 🏾 ніхто не захоче одягнути моє взуття навіть на час !!!Ми самі собі вибираємо який нам дорогий йти ✔️ всім добре подумати перш ніж щось написати 😈", - написав Редкач у підписі до відео.

Учасниці "Холостяка" з Михайлом Заливако зіткнулися з проблемою

Багато цікавого " вилазить "з нових випусків популярного українського шоу" Холостяк-11", де харківський бізнесмен Михайло Заливако шукає свою любов.

"виявляється, бути аристократкою не так вже й легко і гарненькою зовнішності недостатньо, ще необхідно знати купу правил поведінки і вміти танцювати. Є тут у нас професіонали? Можливо вивчити вальс за кілька тренувань?👇", - йдеться у підписі до публікації.

Микола Кулеба розповів, як уберегти дітей від насильства

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділився інформацією про те, що злочинцеві потрібно менше двадцяти хвилин, щоб змусити дитину відправити інтимне фото в Інтернеті.

домашнє насильство, фото Pxhere

З подібною ситуацією, за його словами, зустрічалися близько 25% дітей. І при цьому дорослим здається, що діти знаходяться в безпеці, коли знаходяться разом з ними вдома. Але навіть поруч з батьками зловмисники можуть здійснювати насильство над дітьми.

Знаменитий Едвард Біл влаштував масове ДТП на проклятому місці Єфремова, є загиблі

Синій спорткар Audi RS 6 Avant скандального блогера Едварда Біла 1 квітня потрапив в аварію за участю п'яти автомобілів на Садовому кільці в Москві, в якому серйозно постраждала жінка. Варто відзначити, що саме в цьому місці рік тому сталося ДТП за участю актора Михайла Єфремова.

"за попередніми даними, водій одного з автомобілів здійснив виїзд на зустрічну сторону руху, де і скоїв зіткнення з чотирма автомобілями", - повідомили в прес-службі ГИБДД Москви.

Українцям показали обличчя справжніх героїв сучасності

У Міністерстві внутрішніх справ України показали справжнього героя сучасності, яким варто пишатися і ставити в приклад молодшому поколінню.

Про це йдеться на офіційній сторінці МВС України в соціальній мережі Фейсбук. Прес-служба відомства опублікувала зворушливі кадри, зроблені відразу після пожежі на Тернопільщині. На фотографіях-молодший сержант Василь Денека.