Відомий український телеведучий і актор Володимир Остапчук поділився важливими думками про життя після важкої втрати.

В Instagram Остапчук показав яскраві кадри із закулісся шоу, де обіймається з Вєркою Сердючкою і закликав свою багатотисячну армію фанатів пам'ятати, що життя коротке і не бояться пропалювати її сміливо і щиро.

Так, нещодавно він розповів про те, що з життя пішла його бабуся Ольга, якій було 95 років. І це наштовхнуло його на роздуми про те, як варто жити це життя.

"Пропалюйте це життя🔥 так-так, саме тут і зараз. Немає ніякого вчора і завтра, ми тільки тут. Скажіть коханій людині те, що завжди боялися сказати. Обійміть рідних, навіть за сотні кілометрів. Зателефонуйте мамі, але краще не по телефону, а відразу в двері. Дивіться сміливо і щиро, з посмішкою і обожнюванням. Життя занадто коротке, щоб шкодувати про те, що не встиг зробити. Я пишу ці рядки, побачивши багато болю і смутку в очах своєї сім'ї за останні тижні. Але я пишу це з почуттям подяки і відчуттям того, що прожитий день вже ніколи не повториться, спалені мости не побудуєш, а несміливість або боязкість не дозволить поміняти минуле. Адже, чорт візьми, життя складається не з вдихів і видихів, а яскравих спалахів, від яких захоплює дух❤️ тому живіть / горіть / пропалюйте це життя", - пише Остапчук.

Шанувальники погодилися в ведучим і відзначили мудрість його слів і побажали Остапчуку удачі і залишатися вірним собі.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Боже,Який пост🔥🔥🔥агонь,повністю з вами погоджуюсь", "Володимир,як мудро сказали👏👏👏✊))До сліз😢", "100% ви прекрасні😍", "Красиві слова 👏", "Кайййф ❤️Ви дуже круті 🔥🔥🔥🔥", "Дуже красиво!😍 ", "Правильні слова👍 🏼", " В 🎯!! Загалом - як завжди! Удачі Вам і головне залишайтеся вірними собі", " сильні слова🔥 👏"," які правильні слова 👏 👏 👏 👏 ви молодець ду дуже подобається ваша пара😍", "саме так, тут і вже...", "Остапчук, ти космос. Удачі вам у всьому☺️", "золоті слова", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, померла рідна жінка Володимира Остапчука, шоумен не стримався.

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Остапчука з'явилася на публіці з дітьми і новим чоловіком.

Також "Знай.uа" писав, що Вова Остапчук похлюпався у водичці з оголеною дружиною.