Російська інста-блогер Анна Заворотнюк, дочка онкохворої зірки серіалу "Моя прекрасна няня" розповіла про важливу книгу, яку любить з дитинства.

"Але Аліса встигла звикнути до того, що навколо відбувається одне тільки дивовижне; їй здалося нудно і нерозумно, що життя пішло по-звичайному 🐇🌸🧚🏼♀️✨", - пише дівчина.

Анна розповіла, що в дитинстві дуже любила цей мультик і продовжує любити його зараз в тому числі через багато смислів. На фото до посту вона позує біля стіни, на якій написані рядки з книги.

"У творі Льюїса Керролла" Аліса в Країні чудес " таїться безліч смислів. Країна чудес-світ, перевернутий догори дригом. Люди і речі є зовсім не такими, якими ми звикли їх бачити в повсякденному житті. У казковому світі Аліси, повному абсурду, часто зміщуються поняття реального і вигаданого. Те, що відбувається з Алісою змушує читача включати свою уяву і розвиває читацький розум / Скіл. Автор показує нам захоплюючий світ казки з сюжетом, наповненим таємним змістом. Кожен з читачів може побачити свій щось своє в даному творі", - пише Анна.

Дівчина не тільки вирішила поділитися з шанувальниками своїми думками про твір, а й поцікавилася, яке враження на них справили події цього твору. Однак Шанувальники не тільки ділилися своїми враженнями, а й вітали в коментарях до посту маму Анни з ювілеєм. Адже в суботу, 3 квітня, Анастасії виповнюється 50 років.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

"Аліса була дуже доброю, ввічливою, допитливою, справедливою і хороброю дівчинкою. Ця казка вчить тому , що добро, справедливість і любов понад усе!😊 ", "Враження різні справили події цього враження. Коли перший раз читала і дивилася-здивування. З ювілеєм вашу маму!", "Аня ві неймовірно красива і ніжна мені дуже сподобався ваш сьогоднішній пост ві так добре все пишете і все зі змістом життя ві молодець дай бог вам міцного здоров'я і щастя", " Анна ти дуже красива дівчина! Хочу привітати вашу маму Анастасію з ювілеєм і побажати найголовніше міцного здоров'я щоб хвороба відступила і було все добре,щастя, любові і всього найкращого в житті!",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, дочка онкохворої Заворотнюк повідала про напад.

Як повідомляв "Знай.uа", Анастасії Заворотнюк 50, історія страшної хвороби, де знаходиться і сенсаційне інтерв'ю зірки серіалу"Моя прекрасна няня".

Також "Знай.uа" писав, що доктора заговорили про повернення Завовотнюк в кіно.