Прима-балерина Національної опери України, одна з суддів проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар поділилася, як вона підтримує форму на карантині. А чоловік Катерини Олександр Стоянов розповів, як допомагає з навчанням дітям.

Про це сімейна пара розповіла Катерині Осадчій в ефірі телепередачі "Світське життя".

Про те, як подружжя підтримує форму в локдаун відповів Олександр: "Валяємося в ліжку, їмо шашлик, рибу, солодощі. Просто кайфуємо і насолоджуємося життям".

Також Кухар і Стоянов розповіли, як вони переживають дистанційне навчання своїх дітей.

"Я купила антистрес, валер'янку, тому що я це не витримую. Тільки Олександр зі своєю сталевою психікою, нервовою системою може це витримати",- зізналася знаменитість.

Популярні новини зараз

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

На думку чоловіка Кухар, діти на "дистанційці" отримують набагато менше знань, ніж коли вони бувають в школі.

"Я вважаю що діти на дистанційному навчанні отримують набагато менше знань, ніж коли вони бувають в класі. Ми дозволяємо не сидіти з ранку до вечора за комп'ютером, тому що це погано для здоров'я. Вони у нас і так розумні",- сказав Стоянов.

За словами Катерини, вони постійно вчать вірші і у них вдома дуже весело з навчанням.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Прима-балерина Кухар дала газу оголеною ніжкою за кермом Porsche: "адреналін піднімається". Катерину Кухар з "Танців з зірками" помітили за кермом новенького Porsche

Як повідомляє портал «Знай.иа» Балерина Катерина Кухар проміняла чоловіка на американську знаменитість:"Вибачте". Катерина Кухар встала проти свого чоловіка Олександра Стоянова

Також «Знай.иа " писав, що Балерина Катерина Кухар створила " крила метелика "для танцівниць:"неземна легкість". Катерина Кухар створила шовкові балетні спідниці з дизайнером LYALYA SOGOMONYAN.