Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в своєму Instagram.

Однак цього разу привід для публікації був зовсім не радісний – через каратинні обмеження в Києві 39-річній зірці довелося перенести свій концерт, запланований на 12 квітня. Варто зазначити, що саме в цей день Матвієнко відсвяткує своє 40-річчя.

У підписі до опублікованого фото співачка повідомила, що виступ відбудеться в столиці 27 травня.

"Друзі, інколи обставини сильніші за нас та наші плани. Концерт, що був запланований на 12 квітня у Caribbean club, із-за карантинних обмежень, вимушені перенести на 27 травня. Зазначу: квитки, придбанні на 12 квітня - дійсні. Здоров'я вам та рідним!" - написала Антоніна.

Антоніна Матвієнко, фото з Instagram

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян і Злата Огневич заспівали для українських героїв: заради нас під кулями ходять. Артисти вирушили в Луганську область, щоб виступити перед українськими військовими.

Нагадаємо, живу легенду України Ніну Матвієнко "коронували": "Неймовірна".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко не стримала пристрасті з Арсеном Мірзояном: зробили це просто на сцені. На знімку можна помітити, що почуття у пари не згасли навіть через роки.

Також портал Знай.uа писав, що 73-річна Ніна Матвієнко потрапила на камеру під час запальних танців: "Балерина". Тоня Матвієнко показала цікаві кадри зі своєю мамою.