Донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової, Наташа дала ексклюзивне інтерв'ю, де вирішила розкрити секрети свого особистого життя.

Таким чином повідомляється, що зі своїм хлопцем Русланом дівчина познайомилася ще в школі. Після випуску вони не спілкувалися, і раптом, випадково перетнулися, зав'язалося спілкування.

Пара за невеликий період часу встигла злітати разом на відпочинок до Єгипту, а також познайомитися з батьками один одного.

"Сиділи з моїм братом і Русланом дивилися кіно. Приїхала мама (вона не знала, що Руслан у нас), і каже, можеш мені допомогти валізи підняти. Ми спустилися з Русланом". Так вони і познайомилися.

Незважаючи на всі ці схвальні слова в бік хлопця, дівчина зізналася в тому, що не так давно вони прийняли рішення розійтися.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показати ще

"Ми сиділи розмовляли і вирішили, що поки що потрібно зупинитися, щоб з усім розібратися".

Зараз пара продовжує своє спілкування, але вже як друзі. Наташка Горова вважає, що якщо доля, то вони знову будуть разом, а якщо ні - значить так і повинно бути.

Нагадаємо, раніше Наташа Горова видала, як їй вдалося скинути вагу за короткий час. Дівчина написала пост про це на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Наташа Горова в міні-спідничці виконала головне бажання коханого.

Також портал "Знай.ua" писав, що Наташа Горова вразила результатами схуднення, красуню не впізнати. При цьому дівчина також видала кілька планів на майбутнє, зізнавшись, що хоче досягти результатів не тільки в спорті