У Російській Федерації маршрутник відмовився везти 15-річну дівчинку, назвавши її повією.

Про подробиці події пишуть місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що інцидент стався в підмосковному місті Жуковський. 15-річна дівчинка зайшла в порожню маршрутку на кінцевій, оплатила проїзд і чекала відправлення. Через 10 хвилин водій заявив, що не буде її везти і з обзиваннями виставив назовні.

"Вона заплатила за проїзд, сиділа в порожній маршрутці близько 10 хвилин, після чого водій сказав, що він не пощастить. Дівчинка запитала у водія: чому? На що він їй відповів, що вона схожа на повію і нехай йде своїм кроком. До слова, дівчинка була одягнена в джинси і куртку. Гроші водій повернув. У підсумку дитина йшла пішки", - написала мати постраждалої.

Маршрутка / фото: Наталія Мущинкіна

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

У соціальних мережах історія набула швидкого розголосу, де коментатори порадили матері звернутися в поліцію. Однак, раніше правоохоронців зреагував перевізник. Адміністрація маршруту заявила, що намагається встановити особу водія, а також переглядає камери з автобусів.

Фахівці служби протоколу повідомили, що якщо провину водія доведуть, то його звільнять з наданням наказу про звільнення у Відділ транспорту, зв'язку та дорожньої діяльності.

Нагадаємо, що київські перевізники через локдауну підняли ціну на проїзд – список "золотих" маршруток.

Як повідомляв портал Знай.uа, нахабні малолітки в метро влаштували пекло мамі з малюком - "матюкалися і курили в обличчя".

Також Знай.uа писав, що у Києві водій маршрутки влаштував сцену ветерану АТО, оскільки чоловік має право безкоштовного проїзду.