Відома українська співачка Тоня Матвієнко взяла участь у великодньому проекті Олександра Пономарьова разом з ще 11 відомими артистами.

Детальніше про це розповів продюсер в Instagram.

Кілька днів тому Олександр Пономарьов анонсував запис нового проекту за участю відомих людей у великодні-2021. Він заявив, що в проекті візьме участь 12 зірок, проте не став відразу розкривати їхні імена.

Нещодавно стало відомо, що до ініціативи приєдналася виконавиця Тоня Матвієнко та її чоловік Арсен Мірзоян. Їхніми колегами по студії стали Ольга Цибульська, Віталій Козловський, Тарас Тополя, Віктор Павлік, Злата Огневич та Наталія Холоденко. Більш того, музичний продюсер навіть запросив оперного співака з Китаю – Хе Му.

У своїх візитках артисти відзначили, що дуже раді трудиться на студії над новим міжнародним проектом Пономарьова і для них це цікавий досвід. Вони показали обстановку під час запису, проте ніхто з них не наважився відкрити подробиці.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Ми зараз на студії Олександра Пономарьова. Пишемо епічну, об'єднавчу, творчу річ до Воскресіння Христового. Ви почуєте, ви побачите і це річ, яка дійсно увійде в історію. Не тільки України", - заявив Тарас Тополя.

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян показав свою "подружку", і це не Тоня Матвієнко.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян з "будинком" на голові переплюнув Монатіка: побачить - забере.

Також Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко показала ніжності з Арсеном Мірзояном