Відома українська співачка Оля Полякова поділилася з шанувальниками рецептом корисних млинчиків зі шпинатом і соусом бешамель.
Відповідний рецепт з'явився на її сторінці в Instagram.
Інгредієнти
Тісто:
- Яйця-3 шт.
- Борошно-4 ст. л.
- Сіль - ¼ ч. л.
- Цукор-1 ст. л.
- Рослинна або оливкова олія для смаження
- Молоко – 120 гр.
Начинка:
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
- Листя шпинату
- Часник-3 зубчики
- Ріпчаста цибуля
- Мускатний горіх
- Пармезан (за бажанням)
Соус бешамель:
- Борошно-2 ст. л.
- Молоко-0,5 л.
- Вершкове масло-50 гр.
- Рослинна або оливкова олія-2 ст. л.
- Пармезан
Приготування
Щоб приготувати тісто, необхідно міксером змішати в мисці яйця, борошно, сіль, цукор і молоко до однорідної консистенції. Тісто має вийде досить рідким. В іншому випадку можна додати ще молока.
Далі смажимо млинці на сковороді. Важливо: вони повинні вийде тоненькими і еластичними, щоб потім було зручно загортати.
Для начинки пропускаємо часник через прес, дрібно нарізаємо цибулю і кидаємо на сковорідку. Смажимо на повільному вогні до прозорості. Після цього додаємо в сковороду крупно нарізаний шпинат і залишаємо гаситися під кришкою. Періодично його помішувати і додаємо мускатний горіх. В результаті шпинат повинен повністю осісти, але не втратити свій колір.
Зціджуємо рідину зі шпинату і начиняємо їм наші млинці. Можна складати їх як зручно, головне, щоб щільно помістилися в форму для випікання.
Готуємо бешамель. Для цього в сотейнику розтоплюємо вершкове масло з додаванням рослинного / оливкового. Просіваємо в каструлю борошно і поступово вливаємо молоко, постійно помішуючи соус. Таким чином доводимо до кипіння. Додаємо сіль за смаком і варимо на повільному вогні 8-10 хвилин при постійному помішуванні.
Коли все готово, наливаємо трохи соусу на дно форми для випікання і викладаємо зверху ряд млинців. Потім знову поливаємо бешамелем і посипаємо пармезаном за бажанням. Робимо так до тих пір, поки не закінчаться млинці.
Відправляємо млинці в духовку при 160 градусах до появи золотистої скоринки.
Нагадаємо, що Оля Полякова провела спортивне тренування в прямому ефірі разом з дочкою Машею.
Як повідомляв портал Знай.uа, 16-річна Маша Полякова розповіла про свої проблеми
Також Знай.uа писав, що Оля Полякова відповіла на питання про те, що із зірок її дратує