Вєрка Сердючка-персонаж створений народним артистом України Андрієм Данилком-давно завоював серця як українців, так і жителів самих різних куточків світу. І кожна поява легенди тепер є подією для шанувальників.

На офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram за життям цього персонажа стежать понад 160 тисяч осіб. Андрій Данилко дуже рідко ділиться будь-якими публікаціями, пов'язаними з Вєркою Сердючкою. А зараз на акаунті персонажа з'явився анонс подальшого випуску ювілейного сезону "Орла і Решки".
Ще давно стало відомо, що Вєрка Сердючка зі своєю мамою і Вірою Брежнєвою вирушила в Барселону, де вони відвідають стадіон усіма відомого футбольного клубу "Барселона" під назвою Камп Ноу, неблагополучний район Ла Міна і храм Саграда Фамілія. На опублікованому відео можна помітити, що Андрій Данилко в образі і з мамою отримав золоту карту, так як їздить на дорогому авто, відпочиває на яхті і випиває.
Ще вони оселяться в замку Санта-Флорентіна, випробують на собі дайвінг з акулами і відвідають ресторан молекулярної кухні. Прем'єра випуску відбудеться 24 квітня 2021 року на "Новому каналі" о 10:00.

"Не пропустіть!", - пише Вєрка Сердючка у підписі до публікації.

Нагадаємо, Вєрка Сердючка показала молоденьку Аллу Пугачову до 72-річчя Примадонни: "Перша назавжди"

Як повідомляв "Знай.ua", Британська зірка надихнувся стилем Вєрки Сердючки: прийшов так на Греммі. Гаррі виступав на премії Греммі в цьому році в наряді, який дуже нагадує стиль Вєрки Сердючки.

Знай.ua писав, Андрія Данилко змусили бентежитися легкими дотиками: "Я про інше зараз думаю"

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще