Глава сусідньої держави-агресора Російської Федерації Володимир Путін виступив з посланням до Федеральних Зборів. Серед багатьох внутрішніх питань, проблем, криз і фактів про розподіл бюджету країни Володимир Путін відволікся на зовнішні питання.
Так, Володимир Путін прокоментував нещодавній "замах" на білоруського президента Олександра Лукашенка, а також згадав про вигнання з України Віктора Януковича.
Про це стало відомо завдяки прямій трансляції з так званого "послання Володимира Володимировича Путіна до Федеральних зборів" в мережі YouTube.

Володимир Путін, скріншот: YouTube

"А що б було, якщо спроба держперевороту в Білорусії було б здійснено? Можна як завгодно ставитися до Президента України Януковича, можна мати точку зору стосовно Лукашенка, але практика організації переворотів, вбивства вищих осіб — це немислимо, звичайно.", - зазначив Володимир Путін.

"Це новий вид спорту якийсь, хто голосніше скаже про Росію... Ми поводимо себе стримано, скромно, часто не відповідаємо на відверте хамство, ми хочемо мати добрі стосунки. Ми не хочемо спалювати мости... Відповідь Росії буде швидкою, асиметричною і жорсткою. Ми самі визначатимемо червоні точки.", - заявив Володимир Путін.
Також варто нагадати нашим читачам, що пропозиція президента України Володимира Зеленського про зустріч з російським президентом Володимиром Путіним на Донбасі не має сенсу. Таку думку висловив перший заступник голови комітету Ради Федерації РФ з міжнародних справ Володимир Джабаров.
Він вважає, що звернення Зеленського являє собою "заяву хорошого актора, тому що смислового навантаження в ній немає". За словами Джабарова, Путін не зацікавлений у проведенні такої зустрічі.
Як повідомляв Знай.иа, Зеленський покликав Путіна на Донбас, щоб поставити крапку: "Ми не боїмося".
Знай.иа писав, українці просять Зеленського відокремити Путіна від Росії: "Це неправильно, бачить весь світ".