В'ячеслав, Василь і Вадим є рідними братами, родом з Вінницької області. Старшому - 22 роки. Молодші на рік, Василь і Вадим-двійнята. Про їхню історію розповіли в прес-службі Операції об'єднаних сил.

"Брати служать в мотопіхотному підрозділі, що виконує завдання в районі проведення операції Об'єднаних сил. Вони розумні, спортивні, технічно грамотні: всі троє в навчальному підрозділі оволоділи професією механіків-водіїв бойових машин піхоти. Як кажуть товариші по службі, серед трьох братів Василь - ще той дотепник. Навіть про серйозні речі він здатний розповісти з посмішкою", - сказано в повідомленні.

Про свою щиру пристрасть до професії "мехвода" БМП-1 хлопець каже, що найбільше любить "всипати дусту" на своїй "копійці".

"Як були на полігоні на Львівщині, то на своїй БМП-1, не одну сотню кілометрів по полях і болотах накрутив. Навіть через водну перешкоду переправлялися на ній", - розповідає він.

Меншого з двійнят, Вадима в армію покликали брати, які вмовили його тим, що тут "знайдеш собі справу до вподоби". І вони мали рацію.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

Старший брат В'ячеслав служить з 2018 року.

"У навчальному центрі отримав спеціальність механіка-водія БМП-1 і призначення в цей підрозділ. Десь через пів року "підтягнувся" і старший з двійнят Василь. А потім і молодший приєднався до наших піхотних рядів, - каже В'ячеслав. - А те, що військова фортуна звела всіх нас трьох в одному підрозділі – це щастя. Тому що тепер ми не тільки брати, а й побратими по зброї!"

Хлопці кажуть, що в армію у кожного з них були свої переваги і стиль життя. Навіть іноді билися через якісь побутові дрібнички. Але в армії все змінилося діаметрально протилежно: більш дружньої команди не знайти.

Раніше ми повідомляли, луганчанин пішов на фронт зі шкільної парти - енергія аж пре.

Як повідомляв "Знай.uа", український військовий розповів, як йому вдається поєднувати фронт і сім'ю.

Також "Знай.uа" писав, що Рембо зі Львівщини сім років воює за мирне небо.