Відома українська телеведуча, яка будує кар'єру в Російській Федерації, Регіна Тодоренко порадилася з шанувальниками, що робити з мільйоном рублів.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Після переїзду в Москву Регіна Тодоренко стала активно розвивати свою кар'єру на телебаченні. Дівчина постійно знімалася в різних рекламах, телешоу і ставала ведучою або суддею не одного проекту. Про всі свої успіхи Тодоренко радісно розповідає шанувальникам у соцмережах.

Цього разу Регіна вирішила відійти від ролі ведучої, зайнявши позицію гості програми. Разом зі своєю приятелькою співачкою Клавою Кокою Тодоренко вирушила на шоу "Двоє на мільйон", в якому на кону коштує 1 мільйон рублів. Отримати його зможе лише одна з учасниць програми.

Пост Регіни Тодоренко в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Регіна Тодоренко не стала розкривати всіх карт відразу, пропонувавши шанувальникам вгадати, хто переможе в майбутньому випуску. Більш того, телеведуча вирішила відразу порадитися з фанатами, куди можна витратити виграш.

"Коли виграєш 1 мільйон, відразу хочеться зробити ремонт в квартирі 🙈. Як думаєте, хто з нас виграв @klavacoca або Регіна? На що б ви витратили мільйон рублів?",- написала ведуча під постом.

Пост Регіни Тодоренко в Instagram / скріншот

Для програми Регіна Тодоренко одягла дуже коротке біле плаття з об'ємними рукавами і рожевою баскою. Клава Кока одяглася в тон своєї конкурентки, поставши в короткій рожевій сукні з чорним поясом. Образ вона доповнила отруйно-зеленими туфлями на підборах.

Але не всім наряд дівчат припав до смаку:

Коментар / скріншот

Нагадаємо, що 42-річна Ані Лорак" зганьбилася " з купальником, Регіна Тодоренко виявилася спокусливішою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко вразила шанувальників оригінальною зміною іміджу.

Також Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко виставила романтичні фото, привітавши Аллу Пугачову з днем народження.