Тетяна Литвинова з "МастерШеф" поділилася простим рецептом приготування квітів у цукрі для прикрашування паски на Великдень.

Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі Тетяни Литвинової.

"Зацукровані Квіти. Нарешті дозріли братки, - прийшов сезон цих милих їстівних квітів. А це означає, що можна їх заготовити для прикраси десертів. Я, наприклад, ними прикрашаю паски, чізкейки, торти і тістечка. Запасайтеся, вони відмінно живуть в сухому контейнері 6 місяців. Відео опубліковано на моєму YouTube каналі «смачно» Всі посилання в біо і сторіс, ловіть і не забувайте про коментарі ❤️", - написала вона. Тетяна Литвинова

Інгредієнти для квітів в цукрі:

  • Яйце (білок) - 1 шт.
  • Цукор - 4 ст. л.
  • Квіти Віоли.

Рецепт Тетяни Литвинової, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році

Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Показати ще

Рецепт Тетяни Литвинової, скріншот з відео

Рецепт Тетяни Литвинової, скріншот з відео

Приготування:

Зацукрувати квіти потрібно завчасно, бажано навіть за одну добу. Спершу потрібно збити білок за допомогою вилки. Як зауважила Литвинова, дуже важливо зірвати свіжі квіти, бажано домашні садові фіалки. Також знадобиться звичайний пензлик.

Важливо! Домашні кімнатні фіалки отруйні і тому зацукровувати їх не можна. Слід також врахувати, що при зацукровуванні квітка зменшиться у 1,5 раза. Квіти зрізати перед самим приготуванням і помити у холодній воді. Акуратно промокнути серветкою.

За допомогою пензлика невелику кількість білка наносимо на пелюстки. Робимо це дуже ретельно. Тепер акуратно присипаємо квіти невеликою кількістю цукру. Залишки цукру можна стрясти. Викладаємо на пергамент.

Нагадаємо, Тетяна Литвинова навчила, як швидко розфарбувати крашанки: лише 2 інгредієнти і 10 хвилин. Тетяна Литвинова поділилася простим способом розфарбувати крашанки

Як повідомляв портал "Знай.ua", червоний борщ до сала з часничком: справжній український рецепт для козаків. Правила, завдяки яким борщ збереже красивий червоний колір

Також "Знай.ua" писав, Тетяна Литвинова з "МастерШеф" порадувала пісним рецептом вінегрету: "Авокадо, водорості і гриби". Тетяна Литвинова показала оригінальний рецепт вінегрету