Відома українська співачка, яка, здається, вже переживає далеко не перший пік своєї популярності, часта гостя розважальних телевізійних шоу і мережевих блогів, справжня красуня Тіна Кароль відверто розповіла про свої почуття. Тіна зізналася, що їй дуже подобається так зване "почуття закоханості".

За зізнанням Тіни, зараз вона теж відчуває теплі романтичні емоції. Про це стало відомо завдяки сюжету програми "ЖВЛ", який вже доступний в мережі YouTube.

"Так, закохана як дурепа. Це класно, я люблю цей стан. Необов'язково ж бути закоханою в одну людину. У мене взагалі слово "кохання" має інший вимір. Це не просто щось фізичне. Це ментальна закоханість - і вона постійно", - зізналася Тіна Кароль.

Тіна Кароль, скріншот: YouTube

В один момент ведуча інтерв'ю запитала, яка Тіна Кароль в реальному житті, поза світлом софітів та вогнів камер. Тіна Кароль заявила, що вона по-справжньому зухвала.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

"Я зухвала. А як ти думала, що все ось це – "на ніжному"? Ні! Я, звичайно, тактовна, вихована, але зухвала. Зухвала - це не погано. А як сьогодні без цього? Я хочу більшого. Вимагаю більшого, починаючи з себе", – заявила співачка.

Однак, в той же час, Тіна визнає, що дуже хоче стати м'якше.

"Хочеться. Ну і що? Перехочеться", - зізналася вона, підкресливши, що жінці важливо бути поруч з чоловіком.

"Але чоловік не повинен давати жінці можливості, щоб вона розм'якла. Тоді ці стосунки потонуть в побуті. Тобто повинна бути своя незалежність – поруч, але у кожного має бути свій простір", - підсумувала Тіна Кароль.

Тіна Кароль, скріншот: YouTube

Також під час інтерв'ю можна побачити, що Тіна обрала для бесіди дуже відвертий лук, чорний піджак співачка одягла майже на голе тіло.

Також не варто забувати, що співачці вже досить давно приписують романтичні стосунки з молдавською зіркою, її колегою Даном Баланом. Шанувальники просто обсмоктали дану "спекотну" тему, фанатам це подобатися і вони створюють все нові і нові чутки. Але ми ж знаємо, що чутки на порожньому місці не з'являються.

Раніше повідомляли, Тіна Кароль вирішила зазвучати по-іншому і вмить підкорила публіку: "Королева".

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва залишилася один на один з іншим чоловіком: що скаже Дантес.

Знай.uа писав, Тіна Кароль зізналася, як ледь не розпрощалася зі сценою: "Сказала, що закохана".