Глава південнокорейського виробника електроніки Samsung Лі Гон Хі після своєї смерті залишив родині рекордні борги з податку на спадщину на загальну суму в 12 трильйонів вон, що становить 10,7 мільярда доларів.

Про це повідомляє Рledgetimes. Як зазначається, базою для рекордного податку послужили успадковані родичами акції Samsung, що належали Лі Гон Хі. А також об'єкти нерухомості та предмети мистецтва.

Очікується, що найближчим часом вони будуть перерозподілені між членами сім'ї. Однак, в якому саме порядку, наразі не повідомляється.

Лі Гон Хі, фото: in.finance.yahoo.com

Повідомляється, що спадкоємці померлого багатія мають намір пожертвувати один трильйон вон (900 мільйонів доларів) на дослідження в області боротьби з вірусними захворюваннями.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Крім того, близько 23 тисяч творів мистецтва загальною вартістю два трильйони вон (1,8 мільярда доларів) буде спрямовіано на благодійність.

Нагадаємо, Лі Гон ХІ помер у жовтні минулого року. Його статки на той момент оцінювалися у 25 трильйонів вон, що становить 22,5 мільярда доларів. Такі суми зробили його найбагатшою людиною Південної Кореї.

Лі Гон Хі, фото: voi.id

Нагадаємо, несподівано помер 20-річний футболіст, розбивши серце коханій: "Відправила лист в небо". Футболіст помер у віці 20 років несподівано для всіх

Як повідомляв портал "Знай.ua", помер Майкл Коллінз, один з перших людей на Місяці і командир Ніла Армстронга. Пішов з життя відомий американський астронавт

Також "Знай.ua" писав, помер найкращий спортивний коментатор: Covid-19 відібрав життя після інфаркту. Помер Володимир Гендлін, легендарний спортивний