29 квітня православні українці відсвяткують чистий Четвер. З давніх часів вважалося, що цей день наповнений великою силою.

Згідно з Біблією, в четвер Ісус забирав всіх своїх учнів на Таємну вечерю. Головним обрядом цього світлого свята є символічне обмивання, яке потрібно зробити до заходу сонця, і при цьому читаючи молитву.

Церква, скріншот: Facebook

Є молитви, які приурочені спеціально до цього дня. Вони здатний змінити долю і прикрутити щастя на цілий рік.

Ангел Божий, Хранитель моєї душі і мого тіла! Істинно прошу тебе: не покинь мене у гріху, будь зі мною поруч і не віддай бісам безсмертний дух мій. Утримай мене від слабкості і немочі, приборкай вільність мою і направ мене на шлях смирення і істинної віри в Господа. І вдень, і вночі, і в щасті, і в печалі не залиш мене і йди зі мною в Царство Небесне. Амінь.

Молитва, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

А ось обмиваючи символічно ноги водою, потрібно вимовити важливі слова, які здатні очистити вашу душу від будь-якого зла, а також наповнять її благословенням:

Як сповіді очищають, як вода бруд змиває, так і ти, четвер, чистим будь Очисти мене, раба (у) Божого(ю), від всякого зла, від образи, від непослуху, від чужої хули, від поганої поголоски, від злих розмов, від марних суперечок в ім'я Отця і Сина і Святого духа. Амінь.

До слова, предки вірили, що для хорошого фінансового становища, потрібно перерахувати всі свої гроші наодинці. Робити це потрібно тричі - вранці, вдень і ввечері.

Церква, фото: одна хвилина

Нагадаємо, Великдень-2021: кращі способи фарбування яєць, можна похвалитися сусідам

Як повідомляв "Знай.ua", Вербна неділя 2021: Потужна молитва за здоров'я і достаток-читай з вірою

"Знай.ua" писав, чому саме паски, яйця і кролик? Головні великодні традиції, які засновані не на Біблії