Свято Великодня, фото: Unian

Великдень 2021: головні традиції і чого категорично не можна робити на свято

Великдень - одне з найголовніших свят у році для православних українців. Христос був розп'ятий на Хресті, пожертвувавши собою заради спокути людських гріхів. У 2021 році Великдень відзначається 2 травня. Традиційно в цей день використовується святкове привітання. На фразу "Христос Воскрес" потрібно відповідати "Воістину Воскрес".

Поїзд / фото: Укрзалізниця

"Укрзалізниця" висаджуватиме людей просто з поїзда за допомогою копів

Популярні новини зараз

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

"Укрзалізниця" анонсувала рейди представників правоохоронних органів у поїздках на травневі свята. Це зроблено з метою перевірок дотримання карантинних обмежень і заходів безпеки. Зокрема, йдеться про носіння українцями масок. Боротися з цим буде як Нацполіція, так і воєнізована охорона "Укрзалізниці".

Приватбанк, скріншот з відео

У ПриватБанку українцям виписують триповерховий матюки, крики і просять заплатити

Менеджери банку можуть дозволити собі хамське ставлення до клієнтів. Більш того, співробітники банку відмовляють у наданні інформації щодо важливих послуг платіжних терміналів, а також навішують "платні послуги" з обміну грошей.

Телебачення, скріншот: YouTube

Телевізор можна не вмикати? Українцям показали дати, коли популярні телеканали зникнуть з ефіру

Починаючи з суботи, 1 травня, українці почнуть виявляти перебої на телебаченні. Проблема в тому, що популярні українські телеканали ICTV, "Новий канал", СТБ, М1, М2 І "Оце" просто зникнуть. Причина в тому, що найбільший в Україні ТВ-провайдер Lanet не зміг домовитися з найбільшими медіагрупами.

Ксенія Мілас, фото: Instagram

"Пацанку" після різанини в будинку шукає поліція: удари ножем у спину

Колишню учасницю проєкту "Пацанки" в РФ Ксенію Мілас розшукує поліція. Її підозрюють у нападі і нанесенні каліцтв дівчині, повідомляють місцеві ЗМІ. Згідно з попередніми даними, вона відпочивала в гостях у своєї коханої - діджея Яни Бородіної. Під ранок між учасницями вечірки трапилася сварка, імовірно, на грунті ревнощів.