Зовсім недавно українські засоби масової інформації заволоділи інформацією про те, що Юлія Мендель йде з посади прес-секретаря Президента, яким зараз виступає Володимир Зеленський.

Тоді говорилося, що ці дані підтвердили відразу двоє представників Офісу президента, проте наступна кандидатура залишається в невідомості. Дівчина ж, не дуже часто, але все ж радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше десяти тисяч чоловік.

Юлія Мендель, скріншот: YouTube

Зараз же, 2 травня 2021 року, коли всі християни святкують Великдень, її мама святкує ювілей - 60 років. І саме це і стало основою для нової публікації, де дівчина постала з мамою і татом.

"Сьогодні моїй мамі - 60. І немає більшого щастя, ніж сказати їй "Люблю" в цей день. І нехай божа благодать буде з вами завжди. Христос Воскрес!", - написала Юлія Мендель у підписі до публікації.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Юлія Мендель, скріншот: Instagram

"Мамі максимум 30 можна дати 😮 😮 😮 нехай завжди залишається молодою, красивою і рідні будуть поруч🥳🥳🥳💐💐💐", "Мої привітання 😍 яка красива мама, ви щаслива дочка, і самі милі, не звертайтеся уваги на Злюк і заздрісників😍", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юлія Мендель йде від Володимира Зеленського, - ЗМІ

Як повідомляв "Знай.ua", замість покійного Кернеса: Сергій Притула побореться з "русским миром" у Харкові

Знай.ua писав, Олена Зеленська почала боротьбу з черговим українським "ворогом": "Перші зрушення"