З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються дуже дивні події, прийшли доволі тривожні новини. РЦП на велике свято Великодня - розгулялася. У російській столиці батюшка одного з храмів накинувся з кулаками на громадянина, який знімав його на камеру.

Священнослужителю не сподобалося, що зйомку проводять на "його території". Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських телеканалів.

За інформацією російських журналістів, співробітники правоохоронних органів почали перевірку після того, як до поліції звернувся чоловік, який стверджував, що на нього напав священик Московського храму.

Батюшка з Храму Симеона Стовпника, скріншот: YouTube

Батюшка з Храму Симеона Стовпника, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

За версією заявника, яку наводять російські журналісти, напередодні він зайшов до храму Симеона Стовпника на Новому Арбаті і сфотографував іконостас, що нібито викликало невдоволення одного з кліриків.

Після цього між відвідувачем церкви і батюшкою виник конфлікт, в ході якого священик намагався вибити з рук опонента смартфон, на який велася зйомка. Московськими поліцейським ще належить розібратися в обставинах інциденту.

"У Москві батюшка відважив святих лящів прихожанину за фотозйомку "на його території". Закінчилося все викликом копів. Лівий коронний, правий великодній", - так відреагували на відео в Telegram-каналі Perepichka News.

Раніше повідомляли, харків'янин не витримав "тортури" чергою і відкрив стрілянину по людях - "Хочу в буфет!".

Як повідомляв Знай.uа, без поцілунків, по одному і в масці: що чекає на українців, які зібралися до церкви святити яєчка.

Знай.uа писав, правильні молитви для домашнього освячення пасок і яєць на Великдень: можна до церкви не йти.