Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на фан-акаунті знаменитості і молдавського виконавця Дана Балана з'явилося зворушливе фото, зроблене під час зйомок шоу "Голос країни". Так, артистка дозволила посидіти в її тренерському кріслі двом своїм маленьким прихильницям - блакитнооким дівчаткам в курточках кольору фуксії.

Сама ж зірка приміряла елегантну білосніжну сукню з тонкими бретелями і глибоким декольте, доповнивши жіночний образ ніжним нюдовим макіяжем, срібними аксесуарами у вигляді каблучок і браслета, а також зачіскою з зібраним назад волоссям.

Варто відзначити, що раніше Кароль дала відверте інтерв'ю шоу "33 за 3", ведучою якого є красуня-дружина мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко.

Серед питань були і про поповнення в родині - красуня зізналася, що мріє про доньку. Зараз виконавиця виховує 11-річного сина Веніаміна від покійного чоловіка Євгена Огіра. Хлопчик навчається у Великобританії.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату