Зі Сполучених Штатів Америки прийшла дивовижна новина. Так, 29 річна американка Бріанна Уолтон, коли принесла до своєї домівки двох дорослих кішок, абсолютно не очікувала того, що повинно було статися найближчим часом.

Про цю історію стало відомо завдяки повідомленню американського видання BoredPanda, а також фотографіям самої Бріанни в мережі Instagram.

Знімки Бріанни, фото: Instagram

Як розповідають журналісти, 29-річний фотограф Бріанна Уолтон підібрала двох дорослих кішок. Одна з них народила кошенят. Дівчина вирішила залишити собі одного і дала йому ім'я Грейсі. Коли вихованцеві виповнилося трохи більше місяця, у нього почала випадати шерсть. Уолтон вирішила, що кошеня серйозно хворе.

Знімки Бріанни, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

За два тижні кошеня позбулося більшої частини шерсті, і дівчина віднесла його до ветеринара.

"Лікар оглянув тварину і, не проводячи жодних тестів, зробив висновок, що Грейсі здоровий, і їй не потрібна медична допомога", — розповіла Уолтон.

Знімки Бріанни, фото: Instagram

Знімки Бріанни, фото: Instagram

Виявилося, що випадання шерсті викликано рідкісною генетичною мутацією. Таких кішок називають кішками-перевертнями. Дізнавшись про те, що вона є володаркою унікальної тварини, американка почала ділитися відеозаписами з Грейсі в соціальних мережах. Незабаром кішка отримала вірусну популярність.

Знімки Бріанни, фото: Instagram

Варто трохи розповісти нашим читачам про так званих кішок-перевертнів, ще їх називають лікой - це порода домашніх кішок, шерсть яких повністю линяє кожні півроку. Через це вони стають схожі на перевертнів. Порода з'явилася внаслідок природної мутації.

Раніше повідомляли, пастор влаштував пишні похорони для свого мопса: окремий зал для церемонії і оберемки квітів.

Як повідомляв Знай.uа, у Львові неадекват збив беззахисного малюка і втік, патрульні очманіли.

Знай.uа писав, шкуродери сядуть на 5 років і заплатять: українцям розповіли, що зроблять з любителями крутити хвости і ламати лапки.