Побалуйте рідних ситними і поживними розтягаями з м'ясом - пиріжками, у яких начинка не прикрита повністю тістом.
Існує думка, що саме за "розстебнуту" сердинку, пиріжки і отримали свою назву.
Ледачі розтягаї з м'ясом
Інгредієнти:
Бездріжджове листкове тісто - 500 гр.
Фарш (будь-який) - 500 гр.
Цибуля - 1 шт.
Яйця-3 шт.
Сіль, перець (за смаком)
Улюблені спеції (за смаком)
Сир - 150 гр.
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Приготування:
1. Обсмажте фарш на невеликій кількості масла. Додайте дрібно нарізану цибулю, сіль, перець і улюблені спеції.
2. Стежимо за фаршем, щоб він не пересмажився і не висох. Тушкуємо все до готовності.
3. Заздалегідь відварюємо яйця. Ріжемо їх дрібним кубиком.
З'єднуємо готовий фарш з яйцями, гарненько все перемішуємо.
4. Готове листкове тісто розгортаємо і ріжемо на прямокутники.
Беремо прямокутник і в його серединку кладемо начинку і з'єднуємо край тіста так, щоб центр залишався відкритим.
5. Для того щоб наші розтягаї були більш рум'яними, змастіть їх яйцем. Прибираємо в духовку на 25 хвилин і випікаємо при 200 градусах.
6. За 10 хвилин до готовності посипаємо нашу випічку щедро сиром.
Розтягаї виходять дуже смачними і соковитими.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, раніше Сподобається кожному чоловікові: рецепт соковитого м'ясного рулету без проблем
Як повідомляє портал «Знай.иа» Надя Дорофєєва їла руками баранину з рисом: рецепт традиційного ніжного страви
Також «Знай.иа " писав, що Рецепт дивовижних домашніх пельменів на кефірі: "ніжні і смачні"