Концертний директор і вагітна дружина українського артиста Віктора Павліка Катя Репяхова показала перший кадр з їх нової подорожі з чоловіком.

Відповідний кадр з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що Катя Репяхова вже зовсім скоро народить Віктору Павліку сина Михайла, проте незважаючи на швидкі пологи пара продовжує подорожувати. Лише нещодавно подружжя повернулося з єгипетського курорту, а тепер відправилося підкорювати українську Одесу.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік, фото: Instagram

Вчора дівчина повідомила шанувальникам, що вони з чоловіком їдуть, проте не уточнила куди. Сьогодні ж стало відомо, що вони прибули до Одеси і навіть встигли зробити кілька знімків.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

На опублікованих фото Катя Репяхова постала в світлій спідниці довжини міді, білій майці, кедах і малиновому піджаку вільного крою. Дівчина позувала на пірсі на березі Чорного моря, а біля неї можна запримітити невеликий стаканчик з кавою.

"Ідеальний вікенд з чоловіком 💕 Цінуємо кожен момент проведений разом і в спокої😅 Як буде далі не відомо))", - написала Репяхова.

Пост Каті Репяхової в Instagram / скріншот

В описі до фото дівчина також зазначила, що зараз знаходиться на 36 тижні вагітності, що говорить про швидкі пологи. У своїх сторіс Катя заявила, що це остання подорож з чоловіком перед пологовим будинком.

У коментарях шанувальники Катерини підтримали її і заспокоїли перед пологами.

Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Віктор Павлік зібрав валізи вагітної Репяхової:"це останній раз".

Як повідомляв портал Знай.uа, Віктор Павлік залишив вагітну Репяхову і взявся за ремонт українських доріг, навіть каток осідлав

Також Знай.uа писав, що Віктор Павлік" познайомився " з майбутнім малюком: Реп'яхова розсмішила реакцією татка.