Відомий український модельєр Андре Тан активно веде профіль в соціальній мережі в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість повідомив фанатам сумну новину - виявляється, дизайнер розлучився з дружиною Аліною Харечко після 8 років шлюбу. Чоловік зазначив, що подружжя не живе разом вже близько року, проте виховує їх маленьку доньку - 5-річну Софію.

Зірка трепетно подякував екскоханій за стосунки, підтримку, а також зазначив, що Аліна залишалася з Андре навіть за часів банкрутства і криз. Варто відзначити, що після розлучення модельєр залишив дружині і доньці великий заміський будинок, подарував новий атомобіль і виплачує аліменти.

"Наша історія підійшла до кінця

Але ми розлучаємося друзями і сильно поважаємо один одного. Я дякую тобі за ці 12 років разом, за красуню-доньку, за те, що була поруч в банкрутстві і в достатку, в кризах і в штилі

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Дякую за те, що ти була моїм компасом і моїм другом всі ці роки. За те, що завжди зберігала сім'ю від журналістів . За те, що підтримувала мої божевільні ідеї і безмежно вірила в мене.

Любов пройшла у нас обох, але залишилася дружба, повага і вдячність !!"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.