Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно знаменитість виставила серію пікантних архівних кадрів з спекотної Мексики, де знімала реаліті-шоу" дівчатка рулять " з мамою Лідією Петрівною і кращою подругою Ганною Андрійчук.

Так, артистка відправлялася на вечірній променад, примірявши міні-спідницю чорного кольору, джинсовий топ з глибоким декольте і клатч, доповнивши образ нюдовим макіяжем, а також аксесуарами у вигляді безлічі тонких браслетів. Зірка блиснула фігурою, приймаючи різні пози, а також поцікавилася у шанувальників, що ті вкладають у вираз "справжня жінка".

"Напевно кожен чув словосполучення "справжня жінка"

А що воно означає для вас? Якою ви уявляєте таку жінку?

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Опишіть в коментарях - мені буде цікаво почитати 🖤"

Фолловери не пройшли повз, висловлюючи свою думку: "справжня жінка вірить в любов!", "Добра, щира, ввічлива, легка в спілкуванні, яка любить себе і людей навколо.", "це жінка, яка сміливо проявляє свій стан, радіє всьому як дитина, світиться щастям і кайфом від улюбленого заняття, яка живе і кайфує!)))".