Відома російська телеведуча і співачка Ольга Бузова любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 23 мільйонів чоловік.

Так, днями знаменитість продемонструвала в соцмережі свої сідниці у всій красі.

Примітно, що нове фото 35-річна артистка виставила після того, як її колишній чоловік, футболіст Дмитро Тарасов повідомив, що стане батьком вчетверте.

"Тренеру привіт", - підписала фото Бузова.

Ольга Бузова, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Після публікації на фото телеведучої посипалися негативні коментарі.

Ольгу сильно зачепило, що ніхто не повірив у справжність її сідниць, нібито це фотошоп. Вже який пост пише про те, що "все своє". І це все мистецтво позінгу, ніякого фотошопу.

В одному з постів телеведуча зазначила, що з 13 років працює над своїм тілом і не фотошопить свої знімки, хіба що "подшаманює личко".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ольгу Бузову терміново прооперували і перевели в реанімацію, не в курсі навіть рідні

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ольга Бузова покинула " Дом-2 "через 17 років і подалася в КВК:"для мене це було не шоу".Відомо, що протягом 17 років Ольга Бузова була незмінною ведучою скандального проекту "Дом-2". Однак, після того як програму почали транслювати на іншому телеканалі, співачка вирішила, що пора залишати місце ведучої.

Також «Знай.иа " писав, що Бузова після розставання з коханим зробила це з досвідченою Лолітою: "йде нах*й, розумієш..." Бузова влаштувала вечірку і запросила тільки найближчих