Відома українська співачка та переможниця пісенного конкурсу "Євробачення-2004" Руслана Лижичко розповіла про свої враження від поїздки в Роттердам на Євробачення-2021.

Відповідний допис з'явився на сторінці Руслани Лижичко в соцмережі Фейсбук. Його артистка проілюструвала підбіркою своїх нових знімків. Крім того, Руслана заявила, що скоро повернеться.

"Кожна мить в Роттердамі була особлива.. Чи тому що всі довкола були друзями, чи тому що самій хотілось бути для всіх рідною... Я щиро подарувала свій драйв Роттердаму! І я обов’язково повернуся…", - написала вона. Руслана Лижичко

Руслана Лижичко, facebook.com/ruslana.lyzhychko.5

Руслана Лижичко, facebook.com/ruslana.lyzhychko.5

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Нагадаємо, в ніч з 22 на 23 травня в Роттердамі пройшов фінал пісенного конкурсу "Євробачення 2021". Український гурт Go_A потрапив до топ-5, а за результатами глядацького голосування став другим.

Між основними виступами заспівати на конкурсі запросили переможницю "Євробачення" у 2004 році Руслану Лижичко. Як писала раніше Руслана, поїздкою вона залишилася дуже задоволена. Співачка також зізналася, що вболівала за Україну і Францію.

Руслана Лижичко, facebook.com/ruslana.lyzhychko.5

Нагадаємо, Руслана Лижичко у День вишиванки одягла надто коротку сорочку: "І без спідниці класно". Руслана Лижичко здивувала виглядом у свято

Як повідомляв портал "Знай.ua", Руслані Лижичко - 48: як відсвяткувала свій день народження переможниця Євробачення. Цьогоріч вона вирішила провести день у колі найрідніших

Також "Знай.ua" писав, що Руслана після трімфу Go_A на Євробаченні заговорила про переможців Maneskin: "До скорої зустрічі!". Лижичко зізналася, за кого вболівала на "Євробаченні"