Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,5 мільйонів чоловік.

Зараз жінка в ефірі телепередачі "Світське життя" дала інтерв'ю Катерині Осадчій, в ході якого знову повернулася до інциденту з Костянтином Меладзе і його домаганнях. Відомо, що чоловік посадив її до себе на коліна ще під час кастингу в "ВІА Гру". А виконавиця зазначила, що в той момент не бачила нічого поганого і просто зім'ялася, бо виросла в патріархальній сексистській державі.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

Осадча зазначила, що Полякова говорила про це ще два роки тому, в інтерв'ю у Дмитра Гордона. Однак її ніхто не змушував, не бив або ще що гірше. Здавалося, що дівчинка повинна була радіти, адже за нею доглядав чоловік. Бо для нашої жінки, за словами Ольги, повинні бути нормальні подібні дії.

"Скажіть будь ласка, якщо посадити дівчинку на коліна, це що? Він хотів мене як Дід Мороз покатати, може подаруночка ще після цього подарувати? Мене домагалися, але не змушували, розумієш? Але я тобі скажу, що я як людина, яка виросла в патріархальній сексистській країні, теж десь думала (сміється). Але зараз аналізую свій стан, що це мені дало. І я розумію, що це мене травмувало. Тому що, багато років я дуже сильно не вірила в себе, коли тебе не сприймають як професіонала, як музиканта. Коли тебе сприймають тільки як секс-об'єкт, як шматок м'яса, це в глибині душі тебе травмує", - говорить Оля Полякова.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Оля Полякова, фото з Instagram

Після цього виконавиця навела ще один приклад зі шкільних часів. Вона зазначила, що до неї якось чіплявся вчитель фізкультури. Він її навіщось підсаджував на канат і при цьому тримав за сідниці, а коли це сталося наступного дня, молода Полякова не витримала і попросила у своєї мами-лікаря звільнення від фізкультури.

"Це сталося на наступний день, коли ще знаєш - пальчик кудись там потрапив не туди, я прийшла до мами своєї, вона у мене врачиха. Кажу-звільни мене від фізкультури", - додала співачка.

Нагадаємо, Маша Полякова закрилася з подружкою в туалеті заради важливої справи: таке люблять всі дівчатка

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова слідом за Ані Лорак згадала про домагання: "Сама винна"

Знай.ua писав, Оля Полякова показала свою квартиру після ремонту: "Стелі течуть, будинок старий"