Не секрет, що розвиток соціальних мереж і системи доступу серед простих громадян до Інтернету, допомогло суспільству дізнатися багато нового про те, як працюють в нашій країні банки. Цього разу ми розповімо, як йдуть справи в одному з найбільших банків України "ПриватБанк". Українка з карткою "ПриватБанку" потрапила в дуже тривожну ситуацію.

Справа в тому, що з рахунку українки за три платежі зникло відразу 24 тисячі гривень і жінка не може зрозуміти, куди поділися її гроші. Ніхто не може їй детально розповісти, що сталося і чи насправді вона виявилася жертвою карткових шахраїв.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеної клієнтки "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

"ПриватБанк", фото: Facebook

"В Приватбанку працюють шахраї!!! Люди будьте обережні, не зберігайте гроші в цьому банку, особливо великі суми. У мене 10.05.2021 з карти була списані суми по 8000 гривень три платежу, в результаті 24 000 грн!!!

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

При цьому ані смс, ані дзвінків не було! Карту я відразу заблокувала. Написала заяву до ПриватБанку, до кіберполіції, поліцію. За тиждень передзвонив тільки Приват, який доводив, що переклад був з мого телефону, хоча я їм говорила, що у мене інша модель телефону.

А 28.05.2021 р коли я звернулася в Приват, мені сказали що у мене на карті по 00000 грошей. Як це може, поясніть люди!!! Із заблокованої картки пішли гроші. Хіба це не шахраї банку знімають???", - повідомила українка.

Відгук клієнтки "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Раніше повідомляли, "Ощадбанк" запідозрили в махінаціях з заарештованими коштами Українців - "Або все, або нічого".

Як повідомляв Знай.uа, Українка з карткою Ощадбанку разом із зарплатою отримала "секретний" кредит: "кожен раз знімала частину...".

Знай.uа писав, клієнтка " Приватбанку "втратила всю надію на законну спадщину після візиту до відділення:" знизують плечима...".