Популярна українська співачка, акторка і секс-символка Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок в сонячну Туреччину, насолоджуючись теплом і блакитною водою в одному з готелів Кемера. Так, артистка вирішила влаштувати собі справжній релакс в СПА-зоні, відправившись в сауну з панорамними вікнами.

Зірка приміряла лише міні-бікіні бежевого кольору, вражаючи натуральністю без краплі макіяжу, зібравши назад волосся. Виконавиця покрасувалася стрункою фігурою і пишними формами з різних ракурсів, ледь прикриваючись рушником.

"Час СПА...

...Відчуваю себе легше і щасливіше"

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Показати ще

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Астаф'єву компліментами: "як можна бути такою красивою?!", "Схудла 😳", " Боже, Даша, яка ж ти красива!❤ ️ 🔥 😍 ", "Агонь!🔥 😍 ", "Фігура💣 🚀 👏"," Шикарна❤️"," О, Боги! Ось це фігура🔥", "😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥суперова", "ідеальна😍", "Уфффф, яка хороша😍", "це красиво, просто красиво, Даша БРАВО👏", " скільки років вже захоплюватися тобою можна то... Але я не втомлююся)".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.